Cara Mudah Membuat Pembayaran & Tempahan Kad Kahwin Tahukah Anda?
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------

 
Terima kasih kerana sudi menggunakan produk & perkhidmatan kami, untuk membuat pembayaran & tempahan sila ikuti 3 langkah mudah berikut :


Langkah 1


Sila isikan borang dengan cara klik butang "tempah segera" di bawah ini. Jangan lupa untuk memasukkan butiran penting seperti butiran diri anda (Nama, No Telefon, Alamat) dan juga butiran lanjut tempahan anda (Pilihan pakej, kuantiti, jenis kertas, tarikh kenduri dll)
 
 


Langkah 2


Emailkan juga kepada kami, Peta lokasi dan gambar anda jika ada ke sales@ilhamlagenda.my  


Langkah 3


Setelah anda menerima email sebutharga daripada pihak kami (Ilham Lagenda), Sila confirmkan pembayaran anda dengan memasukkan 50% pembayaran / sepertimana yang tertera di sebutharga tersebut. Sila bankin ke akaun Maybank di atas nama Ilham Lagenda Resources 504067290881
 


Tempahan akan diproses setelah pembayaran selesai dibuat, hubungi kami di talian (013 6308 922) bagi mengetahui status terkini tempahan/cetakan anda. Terima Kasih kerana berurusan dengan pihak Ilham Lagenda.

Di Ilham Lagenda, kami sentiasa menitikberatkan kepuasan pelanggan dan memastikan kualiti rekaan & cetakan kami pada tahap terbaik. :)

 
JOM SERTAI KAMI!
Facebook
Twitter
Foursquare
Blogspot
 
Cari kami di Google Maps
 
 
Pembayaran mudah di M2u
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Web Design by Owner

Hakcipta Terpelihara © Ilham Lagenda 2012

www.ilhamkad.my